Seminar 2018

Drage flautistice i dragi flautisti,

za promjene, pogotovo dobre, uvijek je pravi trenutak. Ovogodisnja lokacija za moj ljetni seminar biti će u Moslavačkoj Slatini u Vimal holistic resortu kod Lidije i Marka. U mirnom okruženju i među dubokim zelenilom, zvuk flaute biti će jedina ozbiljna konkurencija čarobnom pjevu ptica.

Početak seminara je 24. lipnja 2018. Dolazak je predviđen do 12 sati a u popodnevnim satima već krećemo sa poslom. Uz nastavu flaute polaznici će imati komornu glazbu i korepeticiju sa prof. Krešimirom Starčevićem.

Ponijeti stalak, note, klavirsku pratnju i puno dobre volje!

Završni koncert održati će se 30. lipnja. Vrijeme ćemo zajedno dogovoriti tijekom trajanja seminara.

Odlazak je 1. srpnja u jutarnjim satima.

Spavanje i puni pansion (all you can eat) biti će u sklopu Vimal holistic resorta,  tako da ne morate brinuti o ničemu, samo o flauti i vježbanju.
 

 
Korisni linkovi:

http://www.vimal.hr/o-nama/

Facebook https://hr-hr.facebook.com/Vimal-Akademija-za-razvoj-ljudskih-potencijala-116103341909015/

Za prijave i sve dodatne informacije kontaktirajte me na: mailto:rpenezic@gmail.com

Veselim se zajedničkom radu i sviranju!

Renata Penezić


KREŠIMIR STARČEVIĆ (Zagreb, 1988.) klavir je počeo učiti tek sa 12 godina u Umjetničkoj školi Franje Lučića u Velikoj Gorici u razredu Andreje Markulin. Godine 2007. upisuje Muzičku akademiju u Zagrebu u razredu Đorđa Stanettija, gdje je diplomirao 2013. godine. U sklopu programa studentske razmjene Erasmus, akademsku godinu 2012./2013. proveo je na Sveučilištu za glazbu i primijenjene umjetnosti u Beču u razredu Stefana Vladara.

Dobitnik je Dekanove nagrade, prvih i drugih nagrada na Županijskim i Državnim natjecanjima učenika i studenata glazbe, kao i druge nagrade na Međunarodnom pijanističkom natjecanju Zlatko Grgošević, 2007. Na 9. Međunarodnom natjecanju mladih glazbenika Ferdo Livadić 2012. godine osvojio je Nagradu grada Samobora, a u dva navrata osvojio Nagradu grada Rovinja, na Pijanističkom natjecanju Zaklade Dino Škrapić (2012., 2014.). Godine 2017. primio je Nagradu za najbolju umjetničku suradnju na 50. Tribini Darko Lukić, za koncert održan s Laticom Anić u maloj dvorani Lisinski. Od 2009. do 2014. godine sudjelovao je u organizaciji ciklusa Virtuoso, a 2014. i 2015. obnašao je funkciju umjetničkog voditelja Zagrebačkih ljetnih večeri. Menadžer je i suosnivač tvrtke CristoforiumArt.

Surađuje s uspješnim hrvatskim glazbenicima kao što su Lovro Merčep, Marin Maras, Marco Graziani, Latica Anić, Danijel Gašparović, Mihael Paar, Filip Merčep, Vedran Kocelj i Antonija Jurin. Umjetnički je suradnik Universal Marimba Competition u Belgiji te Međunarodnog tjedna udaraljkaških ansambala u Bjelovaru, u okviru kojeg surađuje s mnogim uglednim svjetskim udaraljkašima. Solistički je nastupio uz Zagrebačku filharmoniju, Simfonijski orkestar HRT-a, Zagrebačke soliste i Simfonijski orkestar Muzičke akademije u Zagrebu, pod vodstvom dirigenata Pavla Dešpalja, Mladena Tarbuka, Saše Britvića i Tončija Bilića. Nastupio je na festivalima kao što su Muzički biennale Zagreb, Festival sv. Marka, Samoborska glazbena jesen, Riječke ljetne noći, Rapske glazbene večeri, Senjske glazbene večeri, Dana Matice hrvatske u Sarajevu i drugi.


KAKO DO MOSLAVAČKE SLATINE?

Put kroz selo 3c, Moslavačka Slatina, 44317 Popovača

U Moslavačku Slatinu najjednostavnije je doći autom.  
Moguće je doći vlakom iz Zagreba i izaći na stanici Popovača. Na stanici će netko dočekati polaznika seminara i odvesti autom do Vimal akademije.  
Ista situacija je i sa autobusom Čazmatransa. 
Više mogućnosti za putovanje vlakom ili autobusom imaju putnici koji odluče putovati do Kutine. Djecu je moguće onda autom prevesti do Moslavačke Slatine.  
Svi zainteresirani polaznici molim kontaktirati odgovorne osobe kako bi se što efikasnije riješilo pitanje prijevoza djece.  
 
Marko Jurakić 
+385 98 2795 09   
Lidija Ljubičić 
+385 98 1716018   
Renata Penezić 
+385 98 477738 


no images were found


Posted

in

by