Zimska online radionica flaute 2021

Drage flautistice i dragi flautisti,

uskoro će završiti ova vrlo izazovna godina… nadam se da će nova biti bolja i omogućiti nam ponovno naše susrete u Moslavačkoj Slatini.
Zbog velikog broja upita odlučila sam organizirati online radionicu flaute. Ne mogu reći da se radi o najboljem rješenju, ali s obzirom da mi je na prvom mjestu vaša sigurnost i vaše zdravlje, vrijedi pokušati 🙂 Sigurna sam da ćete mi svojom dobrom voljom i entuzijazmom pomoći izvući najbolje štο se može iz naših online susreta.

Planirano vrijeme trajanja radionice je 7.-10. siječnja 2021. Nakon prikupljenih prijava napravit ću raspored i podijeliti vas u grupe.
Polaznici će imati svaki dan individualni sat u trajanju od cca 30 minuta s tim da svi mogu prisustvovati svim satovima polaznika, ovisno o raspoloživom vremenu i volji.
Nastava će se održavati preko Zoom-a.

Molim vas da mi mailom pošaljete note skladbi koje biste željeli sa mnom raditi. Označite naslove djela na svakom dokumentu.
Za nastavu izaberite prostoriju u stanu gdje možete raditi u miru i gdje je internetska veza najbolja. Unaprijed pripremite mjesto gdje će vam biti najprikladnije smjestiti kompjuter/tablet a ako koristite slušalice spojite ih i unaprijed provjerite da li sve dobro funkcionira. Moguće je naravno povezati se i preko mobitela ali je ekran na mobitelu vrlo mali a zvuk često vrlo nekvalitetan zato ga ostavljam kao zadnju opciju.
6.siječnja ćemo testirati našu vezu a vi možete postaviti sva dodatna pitanja koja imate za mene, kako bismo u četvrtak, 7.siječnja mogli odmah krenuti sa radom.

Za prijave i sve dodatne informacije kontaktirajte me na rpenezic@gmail.com

Veselim se zajedničkom radu !

Veliki flautistički pozdrav,
Renata Penezić


Posted

in

by