Zimska radionica flaute i piccola 23.-27.02.2022. Moslavačka Slatina

Drage flautistice i dragi flautisti,

usprkos svim problemima sa kojima se u zadnje dvije godine stalno susrećemo, među glazbenicima ali i drugim umjetnicima  i dalje ima puno dobre volje i energije za učenjem i stvaranjem. Ta spoznaja me jako veseli i jedva čekam i sama krenuti u pripremu novih projekata. Optimistična sam i sigurna da ćemo uskoro moći punom parom vježbati, nastupati i veseliti se glazbi i zajedničkom muziciranju. 🙂

Kako bismo spremno dočekali sve naše nastupe koje pripremamo ove godine pozivam sve flautoljupce na zimsku radionicu koja će se i ove godine održati u Moslavačkoj Slatini u Vimal holistic resortu. 

Iznenađenje ovogodišnje radionice je radionica piccola koju će voditi profesorica Snježana Pavičević, solo piccolistica Beogradske filharmonije. 

Zainteresirani polaznici mogu odabrati koju radionicu žele pohađati a mogu se odlučiti i za obje radionice. 

Sa nama je i ove godine profesor  Krešimir Starčević, sa kojim će svi polaznici imati korepeticiju i pripremati svoje skladbe za završni nastup koji će se održati u nedjelju, 27.02.2022. u 17.00 sati.

Predlažem da se polaznici radionice jave profesoru Starčeviću na

kstarcevic@yahoo.com  te direktno njemu jave šta planiraju svirati uz pratnju  klavira.

Dolazak je predviđen u srijedu, 23.02.2022. prijepodnevnim satima kako bismo već isti dan mogli započeti sa radom.  Odlazak je u nedjelju, 27.02.2022.nakon završnog koncerta. 

Svima koji iz organizacijskih razloga moraju prenoćiti sa 27. na 28.02. 2022. biti će omogućeno noćenje i doručak gratis. 

Sa sobom ponijeti stalak, note, klavirsku pratnju i puno dobre volje!

Spavanje i puni pansion (all you can eat ) biti će u sklopu Vimal holistic resorta, tako da se možete posvetiti samo flauti i vježbanju.

Za prijave i dodatne informacije kontaktirajte me na:

rpenezic@gmail.com

Veselim se zajedničkom druženju, sviranju i ostalim zimskim radostima,

Renata Penezić


Posted

in

by