Ljetna radionica flaute 23.-30.06.2022. Moslavačka Slatina

Dragi flautoljupci,

nadam se da ste dobro i da vas škola previše ne muči 🙂 Ove se godine Fluteanimals – ljetna radionica flaute održava odmah nakon škole kao i svako ljeto, međutim škola završava tjedan dana kasnije pa se ravno iz školskih klupa selimo u prekrasno okruženje Vimal holistic resorta u Moslavačkoj Slatini.

Ljetne radionice su mi posebno drage jer djeca imaju vremena u miru raditi na određenim problemima koje su imali tijekom školske godine ili koje pred njih stavljaju izazovi novih skladbi. Uz uvijek raspoložene suradnike, profesoricu Lidiju Ljubičić koja će i ove godine raditi komornu glazbu sa polaznicima i profesora Krešimira Starčevića koji je zadužen za klavirsku suradnju, ekipa je potpuna i spremna za nove glazbene doživljaje.

Molim sve zainteresirane da pošalju popis skladbi koje planiraju raditi te eventualno note od klavirske pratnje ako bi bilo potrebno, profesoru Starčeviću kako bi se na vrijeme mogao pripremiti za zajedničke probe. Prof. Krešimir Starčević : k.starcevic@yahoo.com

Za kandidate koji idu na prijemni u srednju školu ili na muzičku akademiju postoji mogućnost skraćenog boravka sa intenzivnijom satnicom flaute. Sve opcije su moguće.

Dolazak je predviđen 23.06. do 12 sati a odlazak 30.06. nakon završnog koncerta ili 1.07. u jutarnjim satima. Molim najaviti vrijeme odlaska unaprijed. Završni koncert u planu je 30.06.2022. u 17 sati. Na koncert su pozvani roditelji, bake, djedovi, rodbina, prijatelji, susjedi i svi ostali koji podržavaju trud i nastojanja naših marljivih polaznika Ulaz je slobodan.

Zainteresirani se mogu prijaviti na: rpenezic@gmail.com

Veselim se zajedničkom radu i druženju!


Posted

in

by