Zimska radionica flaute 17.-21.02.2023. Moslavačka Slatina

Dragi flautoljupci, veselim se što ćemo se i ove godine tijekom zimskih praznika družiti u Vimal holistic resortu u prekrasnoj Moslavačkoj Slatini.

Školske obaveze su sve veće i često nam ne ostavljaju previše vremena za bavljenje najljepšim instrumentom na svijetu- flautom 🙂 Zato je radionica flaute u Moslavačkoj Slatini odlična prilika da se svi zajedno družimo uz flautu i glazbu te zaboravimo na sve brige i obaveze koje nas još čekaju ove školske godine.

Sa nama je i ove godine profesor Krešimir Starčević, sa kojim će svi polaznici imati korepeticiju i pripremati svoje skladbe za završni nastup koji će se održati u utorak, 21.02.2023. u 17.00 sati.

S obzirom da je naš završni koncert ujedno i zadnji dan Fašnika, predlažem da naš koncert bude pod maskama. Ukoliko naša publika bude inspirirana, može nam se slobodo pridružiti i doći maskirana na koncert 🙂

Molim sve polaznike radionice da se jave profesoru Starčeviću na: k.starcevic@yahoo.com, te direktno njega informiraju o skladbama koje planiraju svirati uz pratnju klavira.

Dolazak je predviđen u petak u prijepodnevnim satima kako bismo već isti dan mogli započeti sa radom. Odlazak je u utorak, 21.02.2023. nakon završnog koncerta. Svima koji iz organizacijskih razloga moraju prenoćiti sa 21. na 22.02.2023. biti će omogućeno noćenje i doručak gratis.

Sa sobom ponijeti stalak, note, klavirsku pratnju i puno dobre volje!

Spavanje i puni pansion (all you can eat) biti će u sklopu Vimal holistic resorta, tako da se možete posvetiti samo flauti i vježbanju.

Za prijave i dodatne informacije kontaktirajte me na: rpenezic@gmail.com

Veselim se zajedničkom druženju, sviranju i ostalim zimskim radostima, Renata Penezić


Posted

in

by

Tags: