Ljetna radionica flaute 14.-21.07.2023

Dragi flautoljupci,

nadam se da ste dobro i da vas škola nije previše izmučila 🙂 Ove se godine Fluteanimals – ljetna radionica flaute održava nešto kasnije što vam daje malo više vremena malo odmoriti se prije dolaska u Vimal holistic resort u Moslavačkoj Slatini.

Veselim se novim flautistima koje ću upoznati ali jedva čekam čuti i kako su napredovali i šta su sve u međuvremenu savladali ”stari” polaznici radionice Fluteanimals.
Ljetne radionice su mi posebno drage jer djeca imaju vremena u miru raditi na određenim problemima koje su imali tijekom školske godine ili koje pred njih stavljaju izazovi novih skladbi. Uz već poznate suradnike, profesoricu Lidiju Ljubičić koja će raditi komornu glazbu sa polaznicima i profesora Krešimira Starčevića koji je zadužen za klavirsku suradnju upoznat ćete i profesoricu Melaniju Gradečak sa kojom ćete raditi improvizaciju i kojoj ovim putem želim srdačnu dobrodošlicu. Eto, ekipa je tako potpuna i spremna za nove glazbene doživljaje.

Molim sve zainteresirane da pošalju popis skladbi koje planiraju raditi te eventualno note od klavirske pratnje ako bi bilo potrebno, profesoru Starčeviću kako bi se na vrijeme mogao pripremiti za zajedničke probe. Prof. Krešimir Starčević : k.starcevic@yahoo.com

Dolazak je predviđen 14.07. do 12 sati a odlazak 21.07. nakon završnog koncerta ili 22.07. u jutarnjim satima. Molim najaviti vrijeme odlaska unaprijed. Završni koncert će se održati 21.07.2023. u 17 sati. Na koncert su pozvani roditelji, bake, djedovi, rodbina, prijatelji, susjedi i svi ostali koji podržavaju trud i nastojanja naših marljivih polaznika.
Ulaz je slobodan.

Korisni linkovi:
vimal.hr
facebook.com/Vimal-Akademija
Prijave su otvorene do početka seminara.
Za prijave i sve dodatne informacije kontaktirajte me na: rpenezic@gmail.com
Veselim se zajedničkom radu i druženju!

KAKO DO MOSLAVAČKE SLATINE?

Put kroz selo 3c, Moslavačka Slatina, 44317 Popovača

http://www.fluteanimals.com/upute/


Posted

in

by