Zimska radionica flaute 16.-20.02.2024. Moslavačka Slatina

Dragi flautoljupci, veselim se što ćemo se i ove godine tijekom drugog dijela zimskih praznika družiti u Vimal holistic resortu u prekrasnoj Moslavačkoj Slatini. Situacija u školama nije se popravila.. od vas traže sve više i više znanja i zadaju vam sve više obaveza što nam ostavlja zaista jako malo vremena za glazbu i naš prekrasni instrument-flautu 🙁 Radionica flaute u Moslavačkoj Slatini je stoga za sve nas pravi doživljaj, jer nam pruža sjajnu priliku za druženje uz flautu i glazbu. Pruža nam priliku na nekoliko dana zaboraviti sve naše brige i obaveze koje nas još čekaju ove školske godine. Flauta je zakon!

Ove godine će nam se pridružiti profesorica Petra Kukavica, sa kojom će svi polaznici imati korepeticiju i pripremati svoje skladbe za završni nastup koji će se održati u utorak, 20.02.2024. u 17.00 sati.
Molim sve polaznike radionice da se jave profesorici Petri Kukavici na: kukavica.petra@gmail.com, te je direktno informiraju o skladbama koje planiraju svirati uz pratnju klavira.
Dolazak je predviđen u petak u prijepodnevnim satima kako bismo već isti dan mogli započeti sa radom. Odlazak je u utorak, 20.02.2024. nakon završnog koncerta. Svima koji iz organizacijskih razloga moraju prenoćiti sa 20. na 21.02.2024. biti će omogućeno noćenje i doručak gratis.
Sa sobom ponijeti stalak, note, klavirsku pratnju i puno dobre volje! Spavanje i puni pansion (all you can eat) biti će u sklopu Vimal holistic resorta, tako da se možete posvetiti samo flauti i vježbanju.
Za prijave i dodatne informacije kontaktirajte me na: rpenezic@gmail.com
Veselim se zajedničkom druženju, sviranju i ostalim zimskim radostima,
Renata Penezić


Posted

in

,

by